10x-100x Yapma Potansiyeli Olan 5 Altcoin Açıklandı!

Kripto para ekosistemi, genel olarak pazarda etkileyici hamleler yapan bir dizi küçük değerli altcoin ile küçük bir ölçüde gelişmiyor. Bugün piyasada binlerce varlık dalga yaratırken, seçilmiş birkaç kripto paranın %1000’den %10.000’e kadar yükselme ihtimali var. Analist Godfrey Benjamin’e göre gelecek vaat eden altcoin projelerinin beşi arasında Astar (ASTR), Myro (MYRO), Kaspa (KAS), Celestia (TIA) ve Uma (UMA) yer alıyor. Bu seçim, bu tokenlerin onaylandığı anlamına gelmese de, piyasaya dalmak isteyen yatırımcılara, bugün sektördeki en umut verici kripto paralara yönelik araştırmalarına bir adım önde başlama fırsatı verebilir. Şimdi bu tokenlerin neden izleme listelerine konulmaya değer olduğuna bakalım…

Piyasa değeri ile küçük, yükseliş potansiyeli büyük ilk altcoin: Astar Network

Astar Network, gelişen bir ekosisteme ve gelecek vaat eden bir ekosistem görünümüne sahip bir Polkadot parachain’idir. Şu anda son 24 saatteki %5,64’lük büyümenin üzerinde 0,1883 $ seviyesinde fiyatlandırılan Astar, ana akım kurumsal ve finans dünyasıyla kapsamlı bir bağlantısı olan, geleceğe en çok yön veren protokollerden biridir. Astar ağı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,3353 dolardan %44’ten fazla düşüş yaşadı, ancak Astar 2.0 aracılığıyla öngörülen yükseltmeler ve stratejik işbirlikleri sayesinde daha belirgin bir benimseme muhtemel. Bu, protokolün beklentilerini artırmaya ve önümüzdeki boğa döngüsünde fiyatının yeni seviyelere çıkmasına yardımcı olmaya hazırlanıyor.

Solana tabanlı MYRO da listelerde

MYRO, Solana (SOL) blockchain’inde fiyatı yaklaşık iki ay önce 0,001995 dolarlık düşük bir seviyeden 19 Ocak’ta Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi (ATH) 0,2607 dolara yükselen yeni bir memecoindir. Bu süre içinde Myro %10,223 oranında şaşırtıcı bir artış kaydetti. Dikkat edilmesi gereken en umut verici meme coinlerden biri olarak kaydediliyor. Solana’da bir sonraki BONK olarak kendine bir niş yaratma çabasıyla meme coin, yeterince sosyal etkileşim yarattı ve şu anda piyasa değeri açısından üçüncü en büyük meme protokolü haline geldi. Şu anda 0,2076 dolar değerindeki MYRO, özellikle Android cep telefonu Saga’nın yenilenmesiyle Solana’ya gelecek yeni kullanım durumları nedeniyle emsallerini geride bırakma eğiliminde.

Kaspa için sırada neler var?

Kaspa kendisini, gelişmiş verimlilik için GHOSTDAG protokolünü uygulayan bir proof-of-work (PoW) kripto para birimi olarak markalaştırıyor. Pek çok kişi Kaspa’yı, fonları taşımak için fütüristik bir protokol haline getiren ekstra işlevsellik dokunuşuyla Bitcoin olarak öne sürüyor. Kaspa, temsil ettiği şey açısından son birkaç ayda yeterince tanındı ve Haziran 2022’deki en düşük fiyatı olan 0,0001699 dolardan şu anda işlem gördüğü 0,1045 dolara %61.110’dan fazla artış gösterdi. Kaspa, Binance Exchange’in mega listelemesi de dahil olmak üzere, özellikle küresel çapta çok sayıda kabul görüyor.

Celestia (TIA): En çok duyulan altcoin projelerinden

Celestia tartışmasız son zamanların en çok duyurulan kripto projelerinden biri; çünkü herkesin kendi blockchain’ini minimum masrafla kolayca konuşlandırmasını sağlayan ilk modüler blockchain ağı olma rolü artık sektörün en düşünceli yatırımcıları ve aracı kurumlar tarafından tanınıyor. Celestia heyecanı, yakın zamanda gerçekleşen Binance listelemesinin ardından zirveye ulaştı; bu, protokol için güven oyu işlevi gören bir hareketti. Şu anda Celestia (TIA), geçen haftanın başında %50’den fazla artış gösterdikten sonra toparlanma modunda. Şu anda son 24 saatte %1,3 düşüşle 17,24 dolara el değiştiriyor. 15 Ocak’ta 20,26 dolarlık ATH’ye ulaştı ve özellikle daha büyük büyüme potansiyellerini ortaya koyuyor.

Listedeki son coin: UMA

UMA, parlaklığı yeni yeni ortaya çıkan eski bir protokoldür. Daha önce bildirildiği üzere UMA, Bybit verilerinin gösterdiği gibi olağandışı finansman fırsatları görüyor ve bu eğilim onu dikkat edilmesi gereken birkaç yüksek performanslı altcoin’den biri olarak konumlandırıyor. Diğer küçük değerli kripto paralar gibi UMA da hafta başında tasfiye edilen short pozisyonlarının da gösterdiği gibi yoğun volatiliteye karşı hassastır. Sonuçta, UMA’nın dış dünya ile on chain ekosistem arasındaki iletişimi köprülemeye yönelik değer teklifi büyük bir kabul görüyor ve bu, uzun vadede fiyatını etkileyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir