Bebek kordonundan kök hücre yaptırmıştı! Yonca Evcimik estetiklerini sıraladı

90’lı yıllara damga vuran, ‘Abone’ ve ‘Kendine Gel’ gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik son haliyle gündem olmaya devam ediyor.

“HEPİNİZİ GÖMECEĞİM”

Geçtiğimiz günlerde yıllara meydan okumasının genetik olduğunu ifade eden şarkıcı, basın mensuplarına “Hepinizi gömeceğim” diyerek espri yaptıktan sonra; “Bu iş genetik; doğduğumdan beri dans ediyorum. Mümkün olduğunca spor yapıyorum. Ancak sırf bu meslek uğruna da hayattan da vazgeçmem. Sahne, kariyer bir yere kadar; ölüp gideceğiz bir gün” demişti.

“ESTETİK AMELİYAT OLMADIM”

60 yaşındaki ünlü isim geçtiğimiz günlerde yüzüne bebek kordon bağından likit dolgu yaptırdığını ancak ameliyat olmadığını belirterek; “Ben estetik ameliyat olmadım. Bu tamamen vitaminlerle yapılan bir uygulama, likit dolgu yapılıyor hücrelere. Arkasından kök hücre yaptırdım yüzüme ve boynuma, bebek kordonundan, en önemlisi bu. Oradaki bütün yavaşlamış hücreleri çalıştırıyor, artık ne estetiğe ne başka bir şeye ihtiyaç var” açıklamasında bulunmuştu.

Bandıra Bandıra, Abone, Kendine Gel, Sallayalım Dünyayı, 8.15 Vapuru ve Son Baharda Geleceğim gibi dillere pelesenk olan şarkılara imza atan Yonca Evcimik, son olarak Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.

SÖZÜNÜ KESTİ

Sunucu Müge Dağıstanlı ise söze girip ‘Yonca burada…’ diyerek ünlü şarkıcının sözünü kesti ve ‘Yelda Kırçuval’a kalk göster istiyorsan’ dedi. Kırçuval ise ünlü isme özellikle dudak altı ve çene bölgesinde ne olduğunu sordu. Evcimik, ‘Çeneye de iki yandan biraz takviye var’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir