Beşiktaş’tan bir bomba transfer daha! Barcelona sözleşmesini feshediyor

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, yeni sezonda Galatasaray ve Fenerbahçe ile rekabet edebilecek kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Siyah-beyazlılar bu doğrultuda Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi önemli oyunculara imza attırmıştı. Beşiktaş kurmayları, Barcelona’nın yıldızını transfer hedefleri arasına ekledi. Yönetim, 1.86’lık oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilir. 

Hermoso’da Napoli devreden çıktı

Kadrosuna stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş birçok isimle ilgilenirken, Atletico Madrid ile sözleşmesi ile sona eren Hermoso da adaylardan biri olmuştu. Henüz herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan oyuncunun transferi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Napoli’nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen deneyimli oyuncunun, İtalyan devinin radarından çıktığı kaydedildi.

Ostigard için pazarlıklar sürüyor

Kartal, savunmasını güçlendirmek için Napoli’nin Norveçli stoperi Leo Ostigard’ı kadrosuna katmak istiyor. Görüşmelerde 6 milyon Euro teklif eden Siyah-Beyazlılar, Napoli’nin 8 milyon Euro talebi karşısında pazarlıklarını sürdürüyor. Transferde aradaki farkı kapatmayı hedefleyen Beşiktaş, 24 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamayı amaçlıyor.

Lenglet için görüşmeler başladı

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Barcelona’nın Fransız stoperi Clement Lenglet’i transfer etmek istiyor. Katalan gazetesi Sport’ta yer alan habere göre, Beşiktaş, Barcelona’nın 29 yaşındaki Fransız stoperi Clement Lenglet’i transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa’da kiralık olarak geçiren Lenglet, Barcelona’ya geri döndü ancak kariyerine yeni bir takımda devam etmesi bekleniyor.

Barcelona sözleşmesini feshedebilir

Lenglet’in Avrupa’da forma giymeye devam etmek istediği, bu nedenle Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddettiği belirtildi. Beşiktaş’ın, Lenglet’in maaşının bir kısmını ödemeyi kabul etmesi halinde bu transferde avantajlı olabileceği ifade edildi. Barcelona, sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Fransız stoper Clement Lenglet’e sözleşme feshi önerisinde bulundu ancak bu teklif kabul edilmedi. Lenglet’in yeni bir takım bulamaması durumunda sözleşme feshinin son çare olabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir