Erce Kardeşler: Kendime çok kızgınım

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanından 4-2 mağlup ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini alan Atakaş Hatayspor’da kaleci Erce Kardeşler, karşılaşmanın ardından kendi performansını eleştirdi.

Maçın ardından beIN Sports’a konuşan Erce Kardeşler, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe’nin çok hızlı başlayacağını biliyorduk. Tüm içerideki maçlarda ilk 15 dakikada goller buldular. Bunun önüne geçmek için bir plan yaptık. Biz maçların ilerleyen dakikalarında daha iyiyiz, fizik kapasitemiz çok yüksek. Bugün benim açımdan kötü oldu. Nasıl iyi günler oluyor, övgüleri alıyoruz, bugün tüm eleştirilere açığım. Kendime yakışmayan bir oyun oynadım. Kendime çok kızgınım. Bana yakışmadı. Bu şehri temsil ediyorum, kendimi buna yakıştıramadım. Bu şehri, bu şekilde temsil etmeye hakkım yok. Takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar.”

En ağır eleştiriyi kendisine yapacağını belirten Erce Kardeşler “Sezonun ilk 8 haftasındaki Erce olsa buradan puan veya puanlarla dönebilirdik. Bunu da sevmiyorum. Yağmur yağmıyorken şemsiye almanıza gerek yok. Yağmur yağacak demenize de gerek yok. Sorumluluk bana ait. Kötü bir gün geçirdim, kötü goller yedim. Maçın içine giremedim. Bugünü burada bırakacağız. Yarın yeni bir gün. Düştüğümüz gibi kalkmasını bileceğiz. Önemli olan düştüğünüz yerden kalkmaktır. Herkes övgüyü sever ama bugün en ağır eleştiriyi kendime ben yapacağım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir