Gaziantep’in Doğal Atom İçeceğine Yıl Boyu Yoğun İlgi

Gaziantep’te Doğal Atom İçeceği Her Mevsim Yoğun Talep Görüyor

Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden biri olan doğal sıkım meyveler ile süt, pekmez ve fıstık karışımından oluşan “atom” içeceği, hem yazın serinletici bir alternatif olarak tercih ediliyor hem de kışın bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Gaziantep’e özgü bu enerji verici içecek, taze sıkım meyvelerle hazırlanıp, mevsimine göre çeşitli karışımlar ile zenginleştiriliyor. Doğallığı ve besleyici yönüyle ön plana çıkan atom içeceği, sadece Gazianteplilerin değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekiyor.

İşletme sahibi Çetin Bayır, “Atom içeceği, her mevsim insanların ilgisini çekiyor. İnsanları dinç tutması ve keyif vermesiyle bilinen bu içecek, tok tutma özelliğine sahip olmasıyla da tercih ediliyor. İçerisinde bulunan vitaminler ve faydalı içerikler sayesinde sağlıklı bir seçenek sunuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atom içeceğini düzenli olarak tüketen İbrahim Halil Efe ise, “Her mevsim bu içeceği seve seve içiyorum. Tok tutmasının yanı sıra vücuduma gereken vitaminleri de alıyorum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATMA ALTINBAŞ – Genel

Related Posts

Kemik sağlığında sessiz üçlü: Kalsiyum, D Vitamini, K2

Süt içmek yetmez. Kalsiyum, D vitamini ve K2 vitamini birlikte çalışmadan kemikler güçlenemez. Eksik ya da fazla dozlar ters etki yaratabilir. Yalnızca kalsiyum alıp D vitamini eksik bırakılırsa, kemik yerine damarlara kireç oturur. K2 vitamini olmadan bu kireçlenme hızlanabilir.

Bayramda sağlık hizmeti verilecek mi? Bakan açıkladı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kurban Bayramı süresince sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini belirterek, Türkiye genelinde 1544 hastanede 638 bin 603 sağlık personelinin görev yapacağını açıkladı.

Pilav yerken pişman olmayın! İşte diyetisyen onaylı pirinç türü

Dengeli beslenmenin ipuçları arasında yer alan basmati pirinci, düşük glisemik indeksi ve hafif yapısıyla öne çıkıyor. Diyetisyen Emine Uluçay, basmati pirincin sağlık açısından neden tercih edilmesi gerektiğini anlattı.

Annenin ve bebeğin sağlığını olumsuz etkiliyor! Hamilelikte en önemli sorunlardan biri: Obezite

Dünya Sağlık Örgütü tarafından “sağlığı bozacak ölçüde vücutta aşırı yağ birikmesi” olarak tanımlanan obezite, son yıllarda küresel boyutta bir halk sağlığı sorunu haline geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, obezite sorunu yaşayan anne adaylarına önemli uyarılarda bulundu.

Uzmanı uyardı: Glütensiz ürünleri yerken bir kez daha düşünün!

Uzman Diyetisyen Sedef Aksu, glütensiz besinlerin bilinçsizce tüketilmesinin kilo alımına yol açabileceğini belirtti. Özellikle işlenmiş glütensiz ürünler konusunda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Bu belirtilere dikkat: Mevsim geçişi migreni tetikliyor!

Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ayhan Öztürk, ’’Hava basıncındaki değişimin de (barometrik) bazı kişilerde migren ataklarını başlatmaya neden olabilir. Özellikle ilkbahar, sonbahar gibi mevsim geçişlerindeki sıcaklık değişimlerine bağlı olarak yaşanan basınç farklılıkları migreni tetikleyebilir’’ dedi.