Sandra Bullock partnerinin vasiyetini yerine getirdi

59 yaşındaki ABD’li oyuncu Sandra Bullock, cumartesi günü paylaşılan bir Instagram gönderisinde ağustos ayında hayatını kaybeden fotoğrafçı sevgilisi Bryan Randall’ın küllerini Wyoming’deki Snake Nehri’ne saçtığını doğruladı.

Randall, ALS (Amyotrofik lateral skleroz) ile üç yıllık bir mücadelenin ardından beş ay önce 5 Ağustos 2023’te 57 yaşında vefat etti.

Beyin ve omurilikteki sinir hücrelerini etkileyen bir sinir sistemi hastalığı olan ALS hastalığının tedavisi bulunmuyor.

İŞ AMAÇLI TANIŞTILAR

Çiftin yolları ilk kez 2015 yılında Randall’ın, Bullock’un oğlu Louis’in doğum günü partisini fotoğrafladığında kesişti.

Aynı yılın ekim ayında çift, “Our Brand Is Crisis”in galasına katılırken ilişkilerini kamuoyuna duyurdu.

Bullock ve Randall en son Temmuz 2020’de yıldızın iki çocuğu Louis (13) ve Laila (11) ile Studio City’de küçük bir toplantıya geldiklerinde birlikte fotoğraflandı.

Modelliğe geçiş yapan fotoğrafçının ayrıca önceki ilişkisinden 30 yaşında Skylar adında bir kızı var.

Resmi olarak evlenmeyen çift, fotoğrafçının ALS tanısından üç yıl önce, Aralık 2017’de düzenlenen samimi bir tören sırasında “yemin etti.”

DailyMail’in haberine göre, çift, törenin ardından yakın arkadaşları ve ailelerinin de katılımıyla kutlama için dans ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir