Şenol Güneş için Azerbaycan iddiası: ‘Gurur duyarım’

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, isminin Azerbaycan A Milli Futbol Takımı için geçmesine dair açıklamada bulundu.

Azerbaycan merkezli Sportinfo TV’nin haberine göre Güneş, belli kişilerden teklif aldığını söyledi. Elçin Cafarov’a konuşan Güneş, “Şu anda Avusturya’da dinleniyorum. Azerbaycan milli takımında çalışmaktan gurur duyuyorum. Teklifler belli kişilerden geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Diyelim ki iyi oldu, eğer şanslıysam milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım” dedi.

GÜNEŞ’İN YURTDIŞI DENEYİMİ

Ekim ayında Beşiktaş’taki görevinden istifa eden Güneş, kariyerinin bir döneminde yurtdışında da takım çalıştırmıştı. 71 yaşındaki teknik adam Ocak 2007’den Kasım 2009’a kadar Güney Kore’de FC Seoul takımının teknik direktörlüğünü yapmış, bu takımda 125 maça çıkmıştı.

AZERBAYCAN’IN DURUMU

UEFA’ya üye Azerbaycan, son olarak Euro 2024 eleme gruplarında yer almıştı. F Grubu’nda Belçika, Avusturya, İsveç ve Estonya ile mücadele eden Azerbaycan, 8 maçta 7 puanla grubu 4. sırada tamamlamış ve Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazanamamıştı. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir