PlayStation Store sızıntısı ile College Football 25 kapağı ortaya çıktı

EA‘nın College Football 25‘i bu ay tam olarak tanıtmaya hazırlanıyor olsa da, PlayStation Store, oyunun kapağını erken bir zamanda yayınladı. The Athletic tarafından fark edilen bu sızıntı, Sony’nin dijital oyun mağazasının yanlışlıkla EA’nin merakla beklenen spor oyununun kapağını paylaşmasıyla gerçekleşti. Deluxe Edition listesi kaldırılmasına rağmen, College Football 25 listesi oyunun Deluxe Edition’ında yer alan aynı görseli içeren bir banner ile güncellendi.

Kapakta, College Football 25‘in Deluxe Edition’ı için Texas’tan quarterback Quinn Ewers, Michigan’dan running back Donovan Edwards ve Colorado’dan wide receiver Travis Hunter ön planda yer alarak bir sonraki sezona dönmeye hazır birkaç kolej futbolcusu gösteriliyor. Bazılarına göre kapak biraz kalabalık görünse de, bir kolej futbol oyununun neden mümkün olduğunu vurguluyor; zira bu, kolej futbolcularının adlarını, imajlarını ve benzerliklerini oyun içinde lisanslayabilecekleri ilk zaman olacak. Kapak sızdırıldıktan sonra, resmi College Football X/Twitter hesabı sızıntıları doğrulayarak College Football 25 için “her iki kapağı” da gelecek Perşembe günü uygun bir şekilde tanıtacaklarını bildirdi.

PlayStation Store sızıntısı ile College Football 25 kapağı ortaya çıktı

EA, 2021’de yeni bir kolej futbol oyunu yapma planlarını duyurmuştu ancak hukuki sorunlardan kaçınmak için genel oyuncular kullanmayı planlamıştı. Ancak, Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Mahkemesi’nin öğrenci-atletlerin koleji kariyerleri boyunca NIL kullanarak kâr elde edebileceklerine dair karar vermesinin ardından yayıncı rotasını değiştirdi. College Football 25’te yer almak isteyen oyuncuların katılmayı kabul etmeleri gerektiği ve kabul edenlere 600 dolar ve bir oyun kopyası gibi bazı tazminatların verileceği daha önce bildirilmişti.

EA, bu yılın başlarında Mayıs ayında College Football 25 için uygun bir tanıtım yapacağını resmen duyurdu. College Football 25 henüz iki tanıtım dışında uygun bir tanıtım almasa da, EA daha önce ESPN ile yapılacak spor oyununun detaylarını paylaştı. Bu, Dynasty Mode ve Road to Glory’nin geri döneceğini onaylıyor. Ayrıca, Ole Miss baş antrenörü Lane Kiffin gibi gerçek yaşam koçlarının en azından henüz dahil edilmeyeceği, ancak 134 FBS okulunun katılma konusunda anlaşmaya vardığı teyit edilecek.

College Football 25, kolej futboluna yeni eklenen özellikleri de içerecek; bu, College Football Playoff sistemi, NIL ve transfer portalını kapsıyor. Ancak, EA henüz bu özelliklerin nasıl uygulanacağına dair detayları paylaşmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir